Algemeen
Advies
Intermediair
Referenties
Contact
  Informatie
   
  Nieuws
 
 
 
 


Nieuws

Op donderdag 28 maart 2013 vindt het Tijdplein-congres plaats in FIGI te Zeist. Het congres 'De Economie van Tijd' staat stil bij 'tijd' als strategische factor voor het verandervermogen en de innovatiekracht van organisaties. Het Tijdplein congres is een initiatief van het netwerk Tijdplein.nl (www.tijdplein.nl), een onderdeel van de brancheorganisatie Nederland ICT.

Op het programma staan interessante sprekers en praktijkcases op het gebied van Tijd en Arbeid. Het congres is bestemd voor directieleden, P&O- lijn- en financiŽle managers.
 

 

Archief

1. Op 14 Juni 2012 is tijdens een extra ALV-bijeenkomst besloten de VPTU www.tijdplein.nl op te heffen en verder te gaan als Netwerk(groep)Tijdplein.nl. Vanaf het prilste begin (voorjaar 2006) is Rein Dahmen Advies als initiator en later als Secretaris zeer nauw betrokken geweest bij de oprichting (Juni 2007). De ambities van deze netwerkgroep zijn nog steeds groot en per 1 juli 2012 is Rein Dahmen Advies lid van Nederland ICT.

2. Op dinsdag 27 september 2011 vindt in Reehorst in Ede het 6e PTU-congres ism HELIVIEW plaats. Dit congres geeft u de gelegenheid om weer volledig op de hoogte te worden gebracht van de laatste ontwikkelingen. Ook geven toonaangevende organisaties aan hoe zij met de inzet van PTU een hogere medewerkertevredenheid en een efficiŽntere organisatie hebben kunnen realiseren.

3. Op 15 Maart 2011 vond in De Reehorst te Ede het P&O Systems congres plaats. Dit is het gratis jaarlijkse congres voor HR-, planning- en salarisprofessionals. Het was de eerste keer dat diverse leden van Tijdplein aan dit bestaande congres deelnemen. Namens de VPTU maakte ik, als Secretaris, ook deel uit van de VPTU-projektgroep.

4. Donderdag 11 Oktober 2007 jl. heeft de 1e OfficiŽle Algemene Ledenvergadering van de VPTU / Vereniging Planning Tijdregistratie en Urenverantwoording plaatsgevonden
Lees meer op de nieuwe website van VPTU

5. In het kader van het nieuwe Hoofdkantoor van De Mandemakers Groep te Waalwijk is in 2007 een inventarisatie- + selectietrajekt opgestart voor een Arbeidstijdmanagement systeem
Lees verder